Cukier palmowy:
1 szklanka 150 g
1 łyżka 10 g
1 łyżeczka 5 g
Ksylitor:
1 szklanka 150 g
1 łyżka 10 g
1 łyżeczka 5 g
Cukier trzcinowy:
1 szklanka 150 g
1 łyżka 14 g
1 łyżeczka 6 g
Stewia z erytytolem:
1 szklanka -
1 łyżka 15 g
1 łyżeczka 5 g
Stewia gold:
1 szklanka -
1 łyżka 10 g
1 łyżeczka 5 g
Stewia w liściach:
1 szklanka -
1 łyżka -
1 łyżeczka 2 g
Glukoza:
1 szklanka -
1 łyżka 15 g
1 łyżeczka 2 g
Źródło:http://www.ilewazy.pl/
1 szklanka 150 g
1 łyżka 10 g
1 łyżeczka 5 g
Ksylitor:
1 szklanka 150 g
1 łyżka 10 g
1 łyżeczka 5 g
Cukier trzcinowy:
1 szklanka 150 g
1 łyżka 14 g
1 łyżeczka 6 g
Stewia z erytytolem:
1 szklanka -
1 łyżka 15 g
1 łyżeczka 5 g
Stewia gold:
1 szklanka -
1 łyżka 10 g
1 łyżeczka 5 g
Stewia w liściach:
1 szklanka -
1 łyżka -
1 łyżeczka 2 g
Glukoza:
1 szklanka -
1 łyżka 15 g
1 łyżeczka 2 g
Źródło:http://www.ilewazy.pl/
Komentarze
Prześlij komentarz