Płatki owsiane stanowią bogate źródło witamin. Często jednak o
tym zapominamy, będąc w ciągłym biegu. Idealnym rozwiązaniem, które
sprawdzi się zarówno w pracy jak i w domy jest deser na bazie jogurtu i
granoli. Przepis na domową granolę znajdziecie tu:
http://ciastaztradycjami.blog.pl/2016/05/02/granola/
Składniki:
250 g granoli
200 g jogurtu naturalnego
30 g miodu
Jogurt łączymy z miodem. W kieliszku przekładamy na przemiennie granolę z jogurtem. Postępujemy tak, aż do wyczerpania składników.
Smacznego!
http://ciastaztradycjami.blog.pl/2016/05/02/granola/
Składniki:
250 g granoli
200 g jogurtu naturalnego
30 g miodu
Jogurt łączymy z miodem. W kieliszku przekładamy na przemiennie granolę z jogurtem. Postępujemy tak, aż do wyczerpania składników.
Smacznego!
Komentarze
Prześlij komentarz